חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד לוביה ועלי תרד מתכון טוניסאי כמו אצל בינו מד"ר שקשוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל מדהים טעים מומלץ לאכול עם חלה טריה ומלווה בפלפל צומה
נזיד לוביה ועלי תרד מתכון טוניסאי כמו אצל בינו מד"ר שקשוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל מדהים טעים מומלץ לאכול עם חלה טריה ומלווה בפלפל צומה
הוראות הכנה
מרכיבים
נזיד לוביה ועלי תרד (טוניסאי)
מצרכים למחית התרד
1/4 ק"ג עלי תרד טרי או קפוא ניתן להמיר בעלי סלק,או מנגולד
1/4 כוס שמן
קורט מלח
מיצרכים לנזיד
500 ג'ר בשר צוואר קפוא לא מוכשר
200 ג'ר לוביה לבנה ,שרויה במים למשך לילה.
8 עלי נענע קצוצים
6 שיני שום קצוצות
מלח גס, פלפל שחור ,קינמון,מעט עריסה או פפריקה חריפה לפי הטעם.
אופן ההכנה
אופן הכנה מחית תרד
לשטוף היטיב את העלים,להסיר גבעולים לבנים.להשאיר רק את העלים הירוקים.במחבת גדולה
מאדים את התרד באש בינונית עם המלח,תוך בחישה ומעיכת העלים.
ממשיכים באידוי ,עד שאין נוזלים. מוסיפים את השמן,וממשיכים לאדות עד שיש עיסה אחידה ושחורה.מסירים מהאש ומקררים.מועכים היטיב במזלג לעיסה דייסתית
אופן הכנת הנזיד:
חותכים בשר לקוביות גדולות.שמים בסיר עם כל החמרים.ממלאים מים,מוסיפים את מחית התרד עם השמן
ומביאים לרתיחה.מכסים את הסיר,מכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאד לכל הלילה.(כמו חמין).
להשגיח שיש מספיק נוזלים,ואם יש צורך מוסיפים מים רותחים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון