חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי ברוטב אבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי ברוטב שמנת ואבוקדו- שילוב מעניין של טעמים.
ניוקי ברוטב אבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי ברוטב שמנת ואבוקדו- שילוב מעניין של טעמים.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם ניוקי
3 אבוקדו
מיץ 1/2-מ לימון
3 בצלים ירוקים
20 גרם חמאה
1 כף קמח
½ כוס יין לבן
½ כוס מרק ירקות צח או מים
½ כוס שמנת מתוקה
מלח
פלפל
עלי טרגון.
אופן ההכנה
מבשלים את הניוקי במים רותחים, לפי ההוראות על האריזה
בינתיים קולפים את האבוקדו ומועכים אותם בממחה, עם מיץ
הלימון, למחית חלקה.
קוצצים דק את הבצלים ומטגנים אותם בחמאה במשך 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב. יוצקים תוך בחישה את
היין והמרק וממשיכים לבחוש עד שהתערובת מגיעה לרתיחה
ומסמיכה. מוסיפים את מחית האבוקדו והשמנת, מתבלים במלח
ובפלפל. ממשיכים לחמם תוך בחישה עד שהרוטב על סף רתיחה
ומסירים מיד מהלהבה.
מסננים את הניוקי ויוצקים עליהם את הרוטב. מקשטים בעלי
טרגון.
מגיש: amitsur
מקור: מועצת הירקות
שתף את המתכון