הוראות הכנה
מרכיבים
ל-4 מנות חצי בקבוק בירה(שאנחנו אוהבים)1עלהדפנה2ציפורן5-6 פלפל אנגלי8נקניקיות מהסוג המשובח
1כף מרגרינה 2בצלים בנוניים 1שקית רוטב צלי 1-2כפות חומץ בכל מנה כ-650 קלוריות
אופן ההכנה
מרתיחים את הבירה עם עלה דפנה,הציפורןוהפלפל,מכניסים את הנקניקיות ומסירים מהאש.כעבור5 דקות מוציאים את הנקניקיות ומטגנים מכל צד.מוציאים את הנקניקיות ומטגנים את הבצל החתוך לקוביות.יוצקים לתוך הבצל (זהוב)את הבירה עם התבלינים. מוסיפים את רוטב הצלי בלול במים קרים וחומץ ..כתוספת מגישים עם מחית תפודים וסלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון