הוראות הכנה
מרכיבים
נקניקיות מרגז תוצרת בית
1 קג' בשר כבש לא רזה או חצי כבש וחצי כתף בקר
1/2 כף זרעי שומר
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפלון שאטה כתוש (אפשר יותר, או פחות - לפי הטעם)
1/2 כף פפריקה חריפה
1 כפית מלח
1-2 כפות שום כתוש
1-2 כפות נענע קצוצה דק (לא חובה)
מעי כבש לפי הצורך
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 טוחנים את הבשר פעם אחת ומערבבים היטב עם שאר החומרים..
2 ממלאים את מעי הכבש, מנקבים עם קיסם בבועות האוויר ותולים במקום קריר ומאוורר במשך שבוע.
או במקרר במדף תחתון ל 3 ימים
3 צולים בגריל, מטגנים במחבת או מטגנים עם שקשוקה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון