חיפוש



נקניקיות מרגז ביתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי שאוהב נקניקיות מרגז בטעם של פעם מוזמן לנסות לא מסובך brאת המעיים של הכבש אפשר למצוא באיטליזים בהזמנה מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
נקניקיות מרגז תוצרת בית
1 קג' בשר כבש לא רזה או חצי כבש וחצי כתף בקר
1/2 כף זרעי שומר
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפלון שאטה כתוש (אפשר יותר, או פחות - לפי הטעם)
1/2 כף פפריקה חריפה
1 כפית מלח
1-2 כפות שום כתוש
1-2 כפות נענע קצוצה דק (לא חובה)
מעי כבש לפי הצורך
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 טוחנים את הבשר פעם אחת ומערבבים היטב עם שאר החומרים..
2 ממלאים את מעי הכבש, מנקבים עם קיסם בבועות האוויר ותולים במקום קריר ומאוורר במשך שבוע.
או במקרר במדף תחתון ל 3 ימים
3 צולים בגריל, מטגנים במחבת או מטגנים עם שקשוקה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון