הוראות הכנה
מרכיבים
מעיים של בקר
1 ק"ג בשר בקר לטחינה (צלעות)
חצי ק"ג בשר עגל לטחינה (צלעות או צוואר)
חצי ק"ג בשר כבש לטחינה
250 גרם שומן כבש לטחינה
2 פלפל צ'ילי
4 שיני שום
1 בצל חתוך גס
חצי צרור פטרוזיליה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחן גס
3 בצלים פרוסים דק
שמן לטיגון
אופן ההכנה
טוחנים את הבשרים עם השומן, הצ'ילי, השום, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל השחור והבצל החתוך גס לתוך המעיים (מלבישים את קצה המעיים (לאחר שנוקו) על פתח המטחנה).
יוצרים מהמעיים נקניקיות. מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד שהנקניקיות משחימות מעט.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון