הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה גולדבנד
2 כוסות חלב שהורתח וצונן מעט
5 כפות סוכר
2 כפות גדושות קקאו
1 כף נס קפה
1 כפית תמצית וניל
200 גרם חלבה מפוררת
400 גרם בסקוויטים פטי-בר, מפוררים
אופן ההכנה
מערבבים את המרגרינה עם הסוכר, הקקאו והנס קפה. מוסיפים את החלב, תמצית הווניל, החלבה והביסקוויטים ומערבבים היטב. מנחים במקרר לשעה
מניחים את התערובת על ניילון נצמד, מרטיבים את הידיים ומעצבים את העיסה לצורת נקניק ארוך. עוטפים בניילון ומקפיאים.
מוציאים 10 דקות לפני ההגשה ופורסים
מגיש:
מקור: ניצה מרזל
שתף את המתכון