חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניק שוקולד וחלבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה שונה בזכות טעם החלבה - אהובה במיוחד על ילדים
נקניק שוקולד וחלבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה שונה בזכות טעם החלבה - אהובה במיוחד על ילדים
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה גולדבנד
2 כוסות חלב שהורתח וצונן מעט
5 כפות סוכר
2 כפות גדושות קקאו
1 כף נס קפה
1 כפית תמצית וניל
200 גרם חלבה מפוררת
400 גרם בסקוויטים פטי-בר, מפוררים
אופן ההכנה
מערבבים את המרגרינה עם הסוכר, הקקאו והנס קפה. מוסיפים את החלב, תמצית הווניל, החלבה והביסקוויטים ומערבבים היטב. מנחים במקרר לשעה
מניחים את התערובת על ניילון נצמד, מרטיבים את הידיים ומעצבים את העיסה לצורת נקניק ארוך. עוטפים בניילון ומקפיאים.
מוציאים 10 דקות לפני ההגשה ופורסים
מגיש: שרון שני
מקור: ניצה מרזל
שתף את המתכון