חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נרגסי - פרסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממולץ מאוד
נרגסי - פרסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממולץ מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון , תפו"א אדמה מגורד דק, בצל בגורד דק , תבלינים לערבב ולשים בצד
חבילה , שמיר, פטרוליזה, קוזברה קצוצים
2 בצלים
5 ביצים
ו-עוד 5 ביצים
מלח, פלפל
אופן ההכנה
להכין מהבשר הטחון עגולים קטנים (קצת יותר גדולות מגולות) לטגן ולשם בצד
לטגן את כל הירק עם 2 הבצלים עד שנפח הירק יורד
לאחר מכן לערבב את העיגולי בשר הטחון + הירק להוסיף תבלינים ו-2 כוסות מים
+ 5 ביצים ולערבב היטב ולהמשיך לבשל
לאחר שהביצים התקשו בתוך הירק
לשבור מעל 5 ביצים נוספות (כמו ביצת עין ) לבשל עד ההצהוב של הביצה מתקשה
להגיש עם אורז לבן
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון