הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג אנטריקוט חתוך ל"אצבעות"
230 מ"ל רוטב סויה
180 גרם סוכר
50 גרם צ'ילי גרוס
פלפל אנגלי
עלי דפנה
5 שיני שום
אופן ההכנה
צולים את אצבעות הבשר בסיר חם עם מעט שמן (יחידות אחדות בכל פעם עד שכל הבשר צלוי מכל צדדיו). מוציאים מהסיר. יוצקים לסיר את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הבשר ומרתיחים שוב. מתקנים תיבול, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה חצי סגור כשעה עד שעה וחצי.
מגיש:
מקור: מסעדת פאפאגאיו - מתוך עיתון טעם העיר כפי שהתפרסם בסמוך לאירוע
שתף את המתכון