חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחוני סלמון בטמפורה וצ'ילי תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחוני סלמון מעולים וממש לא קשים להכנה.
נתחוני סלמון בטמפורה וצ'ילי תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחוני סלמון מעולים וממש לא קשים להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
300-400 גר' נתחוני פילה סלמון (דקים)
לטמפורה:
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
כף אבקת אפיה
מי סודה לפי הצורך (קרים)
לצ'ילי תפוז:
2 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
1/2 לימון סחוט
5-6 יח' פלפל צ'ילי קצוץ
אופן ההכנה
הטמפורה:
1. מערבבים את הקמח, קורנפלור ואבקת האפייה, מוסיפים בהדרגה מי הסודה עד לקבלת מרקם סמיך אך לא יותר מדיי.
2. מעבירים לקירור עד השימוש. (לא יותר מזה, עדיף כמה שפחות).
רוטב צ'לי תפוז:
1. מערבבים את הסוכר, מיץ התפוזים, הג'נג'ר, הלימון והפלפל צ'ילי בסיר בינוני ומביאים רתיחה פעם אחת בלבד!.
2. מנמיכים ומבשלים 4-5 דקות נוספות.
והכל ביחד:
1. מטגנים את נתחוני הסלמון (לאחר ציפוי בטמפורה) ב190 מעלות (חם, אבל לא יותר מדיי, טפטפו מעט מהטמפורה לתוך השמן, אם היא תצוף ויהיו סביבה בועות קטנות - זה הזמן) עד להזהבה.
2. יוצקים מעל צ'ילי תפוזים ומקשטים עם קרישה מטוגנת חתוכה לרצועות דקות וארכות.
בתיאבון!!!
מגיש: אורי_סער
מקור:
שתף את המתכון