הוראות הכנה
מרכיבים
300-400 גר' נתחוני פילה סלמון (דקים)
לטמפורה:
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
כף אבקת אפיה
מי סודה לפי הצורך (קרים)
לצ'ילי תפוז:
2 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
1/2 לימון סחוט
5-6 יח' פלפל צ'ילי קצוץ
אופן ההכנה
הטמפורה:
1. מערבבים את הקמח, קורנפלור ואבקת האפייה, מוסיפים בהדרגה מי הסודה עד לקבלת מרקם סמיך אך לא יותר מדיי.
2. מעבירים לקירור עד השימוש. (לא יותר מזה, עדיף כמה שפחות).
רוטב צ'לי תפוז:
1. מערבבים את הסוכר, מיץ התפוזים, הג'נג'ר, הלימון והפלפל צ'ילי בסיר בינוני ומביאים רתיחה פעם אחת בלבד!.
2. מנמיכים ומבשלים 4-5 דקות נוספות.
והכל ביחד:
1. מטגנים את נתחוני הסלמון (לאחר ציפוי בטמפורה) ב190 מעלות (חם, אבל לא יותר מדיי, טפטפו מעט מהטמפורה לתוך השמן, אם היא תצוף ויהיו סביבה בועות קטנות - זה הזמן) עד להזהבה.
2. יוצקים מעל צ'ילי תפוזים ומקשטים עם קרישה מטוגנת חתוכה לרצועות דקות וארכות.
בתיאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון