חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי טונה במיטבל וואסאבי צילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי דג טונה צרובים בקרסט פלפלת מלווה ברוטב וואסאבי צילי
נתחי טונה במיטבל וואסאבי צילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי דג טונה צרובים בקרסט פלפלת מלווה ברוטב וואסאבי צילי
הוראות הכנה
מרכיבים
2 פרוסות טונה טריה של 200 ג"ר
למיטבל:
3 כפות מיונית (רצוי תוצרת בית ראה מתכון)
1 כפית וואסאבי
1 כפית טבסקו או ¼ כפית צילי טחון
1 כפית שמן שומשום
לציפוי:
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית פלפל לבן גרוס עבה
1 כפית זרעוני פלפל ירוק גרוס עבה
1 כפית זרעוני פלפל אדום גרוס עבה
1 כפית מלח גס
אופן ההכנה
1.מערבבים היטב את חומרי המיטבל בקערה עד קבלת עיסה אחידה.
2.טוחנים את חומרי הציפוי ומפזרים על צלחת
3.מצפים את נתחי הטונה בחומרי הציפוי
4. מטגנים במחבת עם כף שמן תירס חם את נתחי הטונה כ 2 דקות מכל צד.
5.מעבירים לקרש חיתוך ממתינים 4 דקות ופורסים לפרוסות דקות
6.מסדרים , בצלחת הגשה מעוטרת בעלי חסה, את נתחי הטונה מסביב ומניחים את
את מיטבל הווסאבי במרכזה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף הלוהט
שתף את המתכון