הוראות הכנה
מרכיבים
2 פרוסות טונה טריה של 200 ג"ר
למיטבל:
3 כפות מיונית (רצוי תוצרת בית ראה מתכון)
1 כפית וואסאבי
1 כפית טבסקו או ¼ כפית צילי טחון
1 כפית שמן שומשום
לציפוי:
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית פלפל לבן גרוס עבה
1 כפית זרעוני פלפל ירוק גרוס עבה
1 כפית זרעוני פלפל אדום גרוס עבה
1 כפית מלח גס
אופן ההכנה
1.מערבבים היטב את חומרי המיטבל בקערה עד קבלת עיסה אחידה.
2.טוחנים את חומרי הציפוי ומפזרים על צלחת
3.מצפים את נתחי הטונה בחומרי הציפוי
4. מטגנים במחבת עם כף שמן תירס חם את נתחי הטונה כ 2 דקות מכל צד.
5.מעבירים לקרש חיתוך ממתינים 4 דקות ופורסים לפרוסות דקות
6.מסדרים , בצלחת הגשה מעוטרת בעלי חסה, את נתחי הטונה מסביב ומניחים את
את מיטבל הווסאבי במרכזה
מגיש:
מקור: השף הלוהט
שתף את המתכון