הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חזה עוף (חתוך לנתחים)
בצל בינוני (חתוך לקוביות)
¾ כוס גבעולי סלרי (חתוך לפסים)
¾ כוס אננס משומר (חתוך לקוביות)
½ כוס מיץ אננס
2 כפות שמן "מזולה"
3 יחידות תיבוליות "סויה סיני" של "קנור"
אופן ההכנה
לחמם היטב את השמן במחבת כבדה, להוסיף את הבצל ולאדות עד קבלת גוון זהוב.
להוסיף את נתחי העוף ולערבב כ-2 דקות
להוסיף את הסלרי, לפזר את התיבותיות ואת סירופ האננס ולערבב, עד שהרוטב מצפה את נתחי העוף.
להגשה : ניתן לפזר מעל שקדים מטוגנים.
מגיש:
מקור: מרשמי קנור
שתף את המתכון