חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סאביצ'ה טונה אדומה על מצע גוואקמולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה שופעת צבעים וטעמים ומתאימה להפליא לערב קיץ חמים, דורשת הכנה קצרה ביותר וכמו תמיד רק מהחומרים הטובים ביותר. brעם טוסט שום על יד או לחם אחר משובח ומלווה בכוס שרדונה, לא צריך עוד כלום. br br br br br br br br br
סאביצ'ה טונה אדומה על מצע גוואקמולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה שופעת צבעים וטעמים ומתאימה להפליא לערב קיץ חמים, דורשת הכנה קצרה ביותר וכמו תמיד רק מהחומרים הטובים ביותר. brעם טוסט שום על יד או לחם אחר משובח ומלווה בכוס שרדונה, לא צריך עוד כלום. br br br br br br br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
לסביצ'ה:
300 גרם פילה טונה אדומה
מיץ מלימון
שמן זית
חצי כוס גבעולי בצל ירוק פרוסים לטבעות דקות
מלח ופלפל שחור גרוס גס
שבבי צ'ילי אדום יבש
לגוואקמולי
250 גרם אבוקדו
40 גרם בצל לבן בקוביות קטנות
40 גרם פלפל אדום בקוביות קטנות
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
שן שום קצוצה דק
כף טקילה בהירה
כף עלי כוסברה קצוצים דק
לויניגרט ירוק
1/3 כוס שמן זית
¼ כוס מיץ לימון
½ כוס עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק
שן שום קלופה
מעט חרדל
לויניגרט סלק
1/3 כוס שמן זית
¼ רבע כוס חומץ בלסמי לבן
½ סלק מגורר דק
מלח ומעט פלפל
אופן ההכנה
מכינים תחילה את הגוואקמולי:
מערבבים בעדינות את כל החומרים, ללא האבוקדו, מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומשהים מספר שעות. לפני ההגשה חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומקפלים בעדינות עם תערובת הבצל.
מערבלים יחד את כל מרכיבי הויניגרט הירוק, מתבלים במלח ופלפל.
להכנת ויניגרט הסלק מערבבים את השמן והחומץ, מוסיפים את הסלק ומתבלים. לאחר מספר שעות מסננים במסננת דקה.
להכנת הסאביצ'ה: חותכים את הטונה לקוביות בגודל חצי ס"מ ומערבבים עם המרכיבים הנותרים, משהים 5 דקות.
להגשה - במרכז הצלחת, מניחים טבעת נירוסטה בקוטר 7.5ס"מ ובגובה 4 ס"מ. ממלאים את חציה התחתון בגוואקמולי ומעל בסאביצ'ה, מהדקים קלות בכף, מעטרים את הצלחת ברטבים, שולפים בעדינות את הטבעת.
מגיש: גן-עדן
מקור: הראל דובדבני (פורום אורט)
שתף את המתכון