חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סביח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מאוד טעימה ועשירה שנהגו יוצאי עירק לאכול בשעות הבוקר המאוחרות בשבת brהיום מנה זו פופולרית מאוד במסעדות בישראל
סביח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מאוד טעימה ועשירה שנהגו יוצאי עירק לאכול בשעות הבוקר המאוחרות בשבת brהיום מנה זו פופולרית מאוד במסעדות בישראל
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל, 6 ביצים סלט ירקות ערבי קצוץ דק, סחוג,עמבה, סלט חומוס טחינה ופיטרוזיליה.אפשר כל מיני סלטים חיים ומבושלים
לפי הטעם האישי
אופן ההכנה
מקלפים את החציל ופורסים אותו לפרוסות בעובי בינוני מפזרים מלח ומשהים כ-10 דקות
לאחר מכן שוטפים במים ומנגבים בנייר מגבת.
בינתיים מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים עד שהחצילים נעשים אדומים הופכים לצד השני
ומטגנים, מוציאים את החצילים ומניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג.
שולקים את הביצים עד שהם מתקשים .
מגישים לשולחן חצילים ביצים קשות סלט ערבי, חומוס, טחינה, סחוג,פיטרוזליה חתוכה לעלים ושטופה, עמבה וכמובן פיתות ערקיות או פיתות רגילות.אפשר להוסיף סלטים גם מעדות אחרות זה משתלב נפלא.
כל סועד לוקח לו פיתה ערקית מורח חומוס וטחינה מניח 2 ביצים חתוכים פיטרוזיליה סלט ירקות
מטפטף כמה טיפות של עמבה סוגר את הלפה ואוכל בתיאבון
מגיש: רימי
מקור:
שתף את המתכון