הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קלמארי שלמים חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 כוס שמן זית
1 כוס חומץ בן יין אדום
4 שיני שום
1 גבעול פטרוזיליה
2 כפות מיץ ליים טרי
2 גבעולי טימין
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מרתיחים את הקלמארי במי מלח עד להתרככות. מכניסים את כל המצרכים למעט השמן והחומץ לצנצנת. כעת יוצקים את החומץ והשמן לכיסוי כל המרכיבים בצנצנת. אוטמים את הצנצנת ומכניסים למקרר לארבעה עד חמישה ימים לפני ההגשה.
מגישים מקושט בפטרוזיליה וטימין.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון