הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
אפיון
סוכר וניל
יוגורט
לרוטב:
כוס מים
עוד כוס מים
1 כוס סוכר
1 בקבוק תמצית רום
2 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
להקציף את הביצים שלמות
להוסיף את החומרים בזה אחרי זה
לאפות בתבנית עגולה
כ-20 דקות
עד שהבצק משחים טיפה ובנעיצת קיסם יבש.
כשהעוגה בתנור להרתיח כוס מים עם כוס סוכר ורום
כשמוצאים מהתנור לשפוך כוס מים
לאחר 10 דקות
לשפוך את הרוטב שבישלנו
שמתקרר להקציף 2 קצפות להוסיף 3 כפות אבקת סוכר
ניתן לגוון עם 2-3 כפות אינסטנט פודינג וניל ואז להקטין את כמות אבקת הסוכר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון