חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סברינה- קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה זו אצלינו - כמתחילים מסימים
סברינה- קלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה זו אצלינו - כמתחילים מסימים
הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
אפיון
סוכר וניל
יוגורט
לרוטב:
כוס מים
עוד כוס מים
1 כוס סוכר
1 בקבוק תמצית רום
2 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
להקציף את הביצים שלמות
להוסיף את החומרים בזה אחרי זה
לאפות בתבנית עגולה
כ-20 דקות
עד שהבצק משחים טיפה ובנעיצת קיסם יבש.
כשהעוגה בתנור להרתיח כוס מים עם כוס סוכר ורום
כשמוצאים מהתנור לשפוך כוס מים
לאחר 10 דקות
לשפוך את הרוטב שבישלנו
שמתקרר להקציף 2 קצפות להוסיף 3 כפות אבקת סוכר
ניתן לגוון עם 2-3 כפות אינסטנט פודינג וניל ואז להקטין את כמות אבקת הסוכר
מגיש: דרית
מקור:
שתף את המתכון