חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות במילוי אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגניות במילוי אננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם קמח לבן
40 גרם שמרים
2 ביצים
חצי אננס חתוך לקוביות ויבש מנוזלים
80 גרם חמאה מומסת
20 מ"ל גראנד מארנייה
200 מ"ל חלב בטמפרטורת החדר
10 גרם (שקית) סוכר וניל
80 גרם סוכר לבן
קורט מלח
אבקת סוכר
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מערבבים שליש מכמות החלב עם השמרים ולאחר שהם מתמוססים מוסיפים אליהם רבע מכמות הקמח ומערבבים היטב. מניחים בצד.
מעל סיר כפול טורפים במרץ ובמהירות את הביצים עם הסוכר עד שמתקבלת תפיחה צהובה בהירה (יש להיזהר שהביצים לא יהפכו לחביתות). מניחים בצד.
בקערה גדולה מערבבים את יתרת הקמח עם החלב, סוכר הוניל, המלח, החמאה המומסת והגראנד מארנייה. מוסיפים את הביצים הטרופות ולשים לקבלת בצק רך מאוד וגמיש. נותנים לו לתפוח במשך כעשרים דקות.
קורצים מהבצק עיגולים. כל עיגול פותחים ומכניסים פנימה קוביית אננס. סוגרים את הכדור היטב ומניחים בצד. חוזרים על הפעולה עד שנגמר הבצק.
נותנים לכדורים לנוח ולתפוח במשך כשעה.
מחממים שמן עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות (כאשר מגיעים לטמפרטורה הנכונה מעבירים לאש נמוכה). מטגנים את הסופגניות היטב מכל צד (כשתי דקות מכל צד) ומעבירים לנייר סופג.
זורים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון