חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופריטו של לחי עגל (ספק) עם תפוחי אדמה וערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופריטו של לחי עגל (ספק) עם תפוחי אדמה ראטה brתבשיל בשר ארומטי בתוספת תפוח אדמה ערמוני וחמאתי br brמומלץ להוסיף קוקלאות
סופריטו של לחי עגל (ספק) עם תפוחי אדמה וערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופריטו של לחי עגל (ספק) עם תפוחי אדמה ראטה brתבשיל בשר ארומטי בתוספת תפוח אדמה ערמוני וחמאתי br brמומלץ להוסיף קוקלאות
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג לחי עגל נקי טרי וחתוך לנתחים 5X5 ס"מ
חצי כוס שמן תירס
5 בצלים בינוניים קצוצים דק
1 שקית ערמונים
2 ק"ג תפוח אדמה ראטה או קלופים וחתוכים ל-2 או תפוחי אדמה רגילים חתוכים לרבעים
2 ליטר מרק עוף צח
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף בהרט לסופריטו או
1 כפית כורכום+1 כפית פלפל אנגלי טחון+כפית הל טחון+כפית קינמון+כפית כמון
לקוקלאות (לא חובה)
לקוקלאות:
4 פרוסות חלה סחוטות לאחר שהושרו במים
1 כף פטרוזיליה קצוצה טרייה
2 כפות בשר טחון דק
1 ביצה טרייה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טרי טחון דק
אופן ההכנה
1. מחממים סיר עם חצי כוס שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ.
2. מוסיפים את נתחי הבשר וממשיכים לטגן כ-7 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם. מוסיפים את הערמונים והתבלינים וממשיכים כ-3 דקות נוספות.
3. מוסיפים את מרק העוף עד לגובה הבשר. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה, מבשלים כשעתיים.
4. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן רותח ועמוק על להשחמה. מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל כשעה נוספת. (באם הוספתם קוקלאות זה הזמן להכניסם לתבשיל)
לקוקלאות:
5. לשים ביחד את כל החומרים לקוקלאות, ומהבצק שנוצר קורצים כדורים קטנים ועגולים
בגודל כדורי פינג פונג. ומטגנים עד קבלת צבע קציצה מניחים בצלחת מכוסה בצד בהמתנה .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון