הוראות הכנה
מרכיבים
ל-750 גרם:
6 קיווי מקולפים
375 מ"ל סירופ סוכר
175 מ"ל מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
+ בבלנדר מעבדים את כל החומרים למחית גסה.
+ מעבירים להקפאה במכונת גלידה. בלי מכונה: מעבירים לכלי מתכתי שטוח ומקפיאים.
+ לאחר שעה מערבבים מהשוליים הקפואים אל הפנים המימי. מחזירים למקפיא.
+ לאחר 45 דקות מעבירים למיקסר ומעבדים את התערובת עד שהיא חלקה ומשנה את צבעה.
+ מעבירים להקפאה סופית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון