חיפוש


סחוק מרוקאי - סחקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לשימוש בתבשילים מרוקאים או סתם למריחה בסנדביץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
20 פלפלים אדומים יבשים- חצי חריפים וחצי מתוקים.
2 כפות כמון
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס שמן
7-10 שיני שום
מלח
אופן ההכנה
משרים את הפלפלים במים לכמה שעות.
מייבשים אותם, מנקים אותם מהגרגרים וטוחנים אותם.
לאחר שהפלפלים נטחנו, מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים.
מאחסנים בצנצנת.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון