הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים במשקל של 180 גר' כל אחד.
3 כפות פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
יוצרים חריצים בסטייקים מורחים בשמן זית משני צדדים ע"מ לדחוס את הפלפל השחור הגרוס משני צידי הסטייק.
מפזרים את המלח משני צדדיו.
מניחים לנוח כ 1/2 שעה.
מחמממים את יתרת שמן הזית במחבת מחורץ וצולים את הסטייק משני צדדיו עפ"י רצון כל סועד.(עשוי ,עשוי היטב וכו')
מגיש:
מקור: העתקה ממסעדת ניו יורק X 2
שתף את המתכון