חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק בפלפל שחור גרוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקור מטגנים עם חמאה - אני מטגן עם שמן זית.
סטייק בפלפל שחור גרוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקור מטגנים עם חמאה - אני מטגן עם שמן זית.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים במשקל של 180 גר' כל אחד.
3 כפות פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
יוצרים חריצים בסטייקים מורחים בשמן זית משני צדדים ע"מ לדחוס את הפלפל השחור הגרוס משני צידי הסטייק.
מפזרים את המלח משני צדדיו.
מניחים לנוח כ 1/2 שעה.
מחמממים את יתרת שמן הזית במחבת מחורץ וצולים את הסטייק משני צדדיו עפ"י רצון כל סועד.(עשוי ,עשוי היטב וכו')
מגיש: gilai
מקור: העתקה ממסעדת ניו יורק X 2
שתף את המתכון