הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחי סלמון במשקל 250 גרם כל אחד
2 כוסות שמנת מתוקה
2 כוסות מיץ תפוזים טרי
1 כף רוטב סויה
½ כוס יין לבן יבש
אגוז מוסקט
פלפל אנגלי
שום
קורנית
רוזמרין
פטריות שמפיניון קטנות, שלמות
אופן ההכנה
משרים את הדגים למשך הלילה במיץ התפוזים עם השום, התבלינים ומעט מעשבי התיבול.
מסדרים את הסלמונים על תבנית אפייה, מוסיפים למשרה את השמנת המתוקה, מערבבים ויוצקים מעל הדגים.
אופים בחום בינוני-נמוך (160) למשך כ-40 דקות.
מגישים חם ומקשטים בפטריות, פלחי תפוז ומעט עשבי תיבול טריים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון