הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בצק פיצה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם נקניק סלאמי פרוס דק
100 גרם גבינה צהובה פיקנטית, מסוג טל העמק או קשקבל
2 פלפלים ירוקים או אדומים, קלויים וקלופים
מלח ופלפל שחור
1 ביצה טרופה.
אופן ההכנה
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים
על משטח מקומח יוצרים מכל חלק של הבצק עיגול בקוטר של כ-25 ס"מ
מפזרים מעל שכבה דקה אחידה של פרמזן
מפזרים מעט מלח וממליחים קלות
מסדרים מעל רבע מכמות הסלאמי, הגבינה הצהובה והפלפלים הקלויים.
מגלגלים את הבצק וסוגרים את הקצוות.
מכינים גלילות דומות משאר הבצק והחומרים.
מניחים את הגלילות בתבנית על נייר אפייה.
מורחים מעל ביצה טרופה.
עם סכין חד יוצרים חתכים על גבי הגלילות.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות, עד שמזהיב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון