הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סינטה בקר בנתח אחד
½ כוס יין לבן יבש
2 כפות חרדל גרגרים
2 כפות סילאן
1 כף פלפל שחור גרוס טרי
קורט מלח
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים (למעט הבשר) ומניחים את הבשר לשרות בהם כשעה כאשר כל רבע שעה הופכים אותו בתוך המשרה. במחבת רותחת סוגרים את הבשר היטב מכל הכיוונים. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כעשרים דקות (הבשר יהיה במצב מדיום) כאשר כל חמש דקות פותחים ויוצקים מעט מנוזלי המשרה עליו. מוציאים החוצה ומניחים לו כחמש עד עשר דקות לפני שפורסים.
מגישים חם (למרות שניתן לאכול גם קר).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון