הוראות הכנה
מרכיבים
כל פרי שאתה אוהבים, לדוגמא:
תפוחי עץ,אגסים, אפרסקים, פירות יער, תותים, בננות וכו'.
הכמויות כמו 2-3 תפוחים תלוי כמה אתה אוהבים.
ליקרים בננה/ קסיס/ שרי וכו' 1/2 - 3/4 כוס.
ברנדי 1/2 - 3/4 כוס.
3-4 כפות סוכר חום לפי המתיקות הרצויה, אפשרי גם עם ממתיק שקית שתיים.
לתפוחי עץ ואגסים מתאים מאוד גם קינמון.
כפית שמן.
לדעתי זה הכי טעים במחבת אבל מי שלא רוצה להתעסק עם זה יותר מדיי אפשרי גם במיקרו בין 5
ל-7 דקות, ואז לא צריך שמן.
אופן ההכנה
חותכי את הפרי : תפוחי עץ, אגסים, אפרסקים ובננות לפרוסות, פירות קטנים איך שהם.
שמים מעט מאוד שמן במחבת ומניחים את הפירות על המחבת, מוסיפים את הסוכר והליקר הנבחר לפי הטעם שלכם.
לדוגמא:
1. בננות עם ליקר בננה יוצא מדהים פשוט מדהים ביחד.
2. תפוחי עץ או אגסים כם קינמון וליקר קסיס + שרי + ברנדי, יוצא נהדר.
נותנים לזה לבעבע בסביבות חמש דקות על אש בינונית ואז מצמצמים בסביבות 5-10 דקות
על אש קטנה.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון