חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סירופ עם פירות ואלכוהול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סירופ עם פירות, מבוסס אלכוהול, טעים משהו, מטעים לפנקייקס, בלינג'ס, וכל דבר מתוק שאתה חושבים שיסתדר איתו. מקווה שתהנו מזה כמוני.
סירופ עם פירות ואלכוהול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סירופ עם פירות, מבוסס אלכוהול, טעים משהו, מטעים לפנקייקס, בלינג'ס, וכל דבר מתוק שאתה חושבים שיסתדר איתו. מקווה שתהנו מזה כמוני.
הוראות הכנה
מרכיבים
כל פרי שאתה אוהבים, לדוגמא:
תפוחי עץ,אגסים, אפרסקים, פירות יער, תותים, בננות וכו'.
הכמויות כמו 2-3 תפוחים תלוי כמה אתה אוהבים.
ליקרים בננה/ קסיס/ שרי וכו' 1/2 - 3/4 כוס.
ברנדי 1/2 - 3/4 כוס.
3-4 כפות סוכר חום לפי המתיקות הרצויה, אפשרי גם עם ממתיק שקית שתיים.
לתפוחי עץ ואגסים מתאים מאוד גם קינמון.
כפית שמן.
לדעתי זה הכי טעים במחבת אבל מי שלא רוצה להתעסק עם זה יותר מדיי אפשרי גם במיקרו בין 5
ל-7 דקות, ואז לא צריך שמן.
אופן ההכנה
חותכי את הפרי : תפוחי עץ, אגסים, אפרסקים ובננות לפרוסות, פירות קטנים איך שהם.
שמים מעט מאוד שמן במחבת ומניחים את הפירות על המחבת, מוסיפים את הסוכר והליקר הנבחר לפי הטעם שלכם.
לדוגמא:
1. בננות עם ליקר בננה יוצא מדהים פשוט מדהים ביחד.
2. תפוחי עץ או אגסים כם קינמון וליקר קסיס + שרי + ברנדי, יוצא נהדר.
נותנים לזה לבעבע בסביבות חמש דקות על אש בינונית ואז מצמצמים בסביבות 5-10 דקות
על אש קטנה.
מגיש: nitz
מקור: שלי
שתף את המתכון