הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג קרפיון פרוס (במקור) / נסיכת הנילוס
מעט קמח לקימוח הדגים
שמן לטיגון
4-5 עגבניות פרוסות
בצל גדול פרוס
חופן צימוקים
1 מיץ מלימון סחוט
1 כפית תבלין קארי לדגים
1/4 כפית צ'ילי
2 כפות סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
4-5 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
1. מצפים את פרוסות הדג במעט קמח ,מנערים ומטגנים את פרוסות הדג
עד הזהבה קלה ומוציאים לצלחת.
2.בשמן הנותר מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניות, המלח, הסוכר,
הקארי,א.צ'ילי,צימוקים, ומבשלים עד שמתחיל מעט להסמיך.
3.מוסיפים את הדגים, תוך כדי הזזת הירקות וכיסוי הדג ביירקות
4.מפזרים את השום, מוסיפים מעט מיץ לימון, ממשיכים לבשל עד שהדגים
מוכנים, מתקנים תיבול, ובתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון