הוראות הכנה
מרכיבים
2בצלים
1 גמבה
1 עגבניה
פלפל חריף
3 קישואים
1 חציל
3-4 תפוחי אדמה
1 רסק עגבניות
תבלינים-מרק עוף פלפל שחור מלח
אופן ההכנה
חלק 1 : 2 בצלים לחתוך לחצי עיגולים ולטגן, כשהבצל מטוגן מוסיפים :
1 גמבה חתוכה לרצועות
1 עגבניה חתוכה לחצי עיגול
½ פלפל חריף חתוך לעיגולים ( אפשר יותר או פחות לפי הטעם).
חלק 2 : בינתיים לטגן .....
3 קישואים חתוכים לעיגולים לא עבה ולא דק.
1 חציל ( כמובל שצריך להמליח אותו ולהשאיר במסננת לפחות שעתיים שהנוזלים יצאו כדי שלא יספוג הרבה שמן )גם לטגן אותו משני הכיוונים.
3 או 4 תפוחי אדמה חתוכים לעיגולים לא דקים בינוני . ולטגן , אפשר להוסיף עוד תפוח אדמה, תלוי בגודל שלהם .
לאחר שחלק 1 מטוגן מוסיפים את כל המרכיבים של חלק 2 ומוסיפים מים רתוחים עד לגובה כל הירקות , כמה דקות שהמים רותחים, ומוסיפים קופסא רסק עגבניות , מנמיכים את האש ומבשלים כ-½ שעה , מוסיפים כפית מרק עוף + מעט פלפל שחור + מעט מלח.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון