חיפוש


סלט בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט המתאים לאלה השומרים על הגיזרה. brהצירוף של ירקות עם גבינת קוטג' ורוטב מתובל מהווה ארוחה קלה ומשביעה. brהיוגורט המוסיף לסלט טעם בלקני אמיתי, הוא אחד המזונות המקובלים במטבח הבולגרי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית קטנה
מלח
פפריקה מתוקה
סוכר
400 גרם ירקות מעורבים קפואים
ציפוי:
1 בצל קטן
1 שן שום
1 כף עירית קצוצה
1 כפית חומץ יין
2 כפות יוגורט טבעי
מלח, פלפל
1/2 גביע גבינת קוטג'
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
מעט שמיר מיובש (לא חובה)
אופן ההכנה
מסירים את העלים ואת הגבעול מהכרובית ומפרקים אותה לפרחים.
מבשלים במים רותחים עם מלח, פלפל, פפריקה וסוכר.
מסננים את הכרובית ושמים אותה בקערת סלט יחד עם הירקות המעורבים המופשרים.
מערבבים.
להכנת הציפוי, שמים בצל קלוף וקצוץ, שום כתוש, עירית, חומץ יוגורט, מלח, פלפל וגבינת קוטג' בקערה.
מערבבים היטב.
שמים מתערובת הגבינה על תערובת הירקות וזורים את עשבי התיבול.
מקררים במשך 1/2 שעה.
מגישים את הסלט עם גבינה קשה או עם ביצים קשות, או כפי שהוא ללא תוספת.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון