חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט ביצים קלאסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסלט טעים,קלאבי ומתאים כמעט לכל ארוחה.
סלט ביצים קלאסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הסלט טעים,קלאבי ומתאים כמעט לכל ארוחה.
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים לסועד אחד:
2 ביצים
כף וחצי מיונז
1 בצל ירוק
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה
על אש גבוהה שולקים את הביצים בסיר שכמות המים שלו יכולה לכסות את הביצים(המים צריכים להיות פושרים לכיוון הקרים).
מוספים כפית של מלח רגיל כדי למנוע פיצוץ של הביצה.
אחרי שהמים מבעבעים חזק ונראה לכם שהביצים מוכנות מוציאים אותם ומקלפים אותם.
מגרדים את הביצים בפומפיה(על הצד עם החורים הגדולים).
את החתיכות ביצה שגורדו שמים בקערה מתאימה.
חותכים עלה בצל ירוק לעיגולים קטנים(גם את החלק הלבן וגם את החלק הירוק).
מערבבים עם כף וחצי מיונז את הבצל ואת הביצים ומוסיפים קורט מלחרגיל וקורט פלפל לבן
בתאבון!@!@!@!
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון