הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים לסועד אחד:
2 ביצים
כף וחצי מיונז
1 בצל ירוק
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה
על אש גבוהה שולקים את הביצים בסיר שכמות המים שלו יכולה לכסות את הביצים(המים צריכים להיות פושרים לכיוון הקרים).
מוספים כפית של מלח רגיל כדי למנוע פיצוץ של הביצה.
אחרי שהמים מבעבעים חזק ונראה לכם שהביצים מוכנות מוציאים אותם ומקלפים אותם.
מגרדים את הביצים בפומפיה(על הצד עם החורים הגדולים).
את החתיכות ביצה שגורדו שמים בקערה מתאימה.
חותכים עלה בצל ירוק לעיגולים קטנים(גם את החלק הלבן וגם את החלק הירוק).
מערבבים עם כף וחצי מיונז את הבצל ואת הביצים ומוסיפים קורט מלחרגיל וקורט פלפל לבן
בתאבון!@!@!@!
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון