הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 צנוניות חתוכות לגפרורים
1 בצל אדום גדול חצוי ופרוס דק מאד
3-4 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
1 תפוח עץ חתוך לקוביות קטנות
1 מנגו חתוך לקוביות קטנות
רבע פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק מאד
מיץ מחצי לימון
2 כפות ליקר תפוחים (שנאפס)
1 כף דבש
אופן ההכנה
מניחים את תפוחי העץ בקערה ומערבבים אותם עם מיץ הלימון (למנוע השחרה). מוסיפים את יתרת המרכיבים ומערבבים היטב.
מצננים במקרר לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון