הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית 40X40
2. דלוריות בגודל בינוני
2. בצל אדום
2. שיני שום
2. כפות דבש
מעט חומץ בלסמי
100 גר' חמאה מומסת
מלח,פלפל גרוס טרי
אופן ההכנה
קולפים את הדלוריות.פורסים ומנקים. חותכים לקוביות גדולות (או "בטונה")
חותכים את הבצל לקוביות קטנות.
קוצצים דק את השום.
מערבבים יחד עם שאר החומרים ומסדרים בתבנית.
אופים בתנור עד להזהבה. מכסים בניר אלומיניום וממשיכים באפיה עד להתרככות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון