הוראות הכנה
מרכיבים
חסה שטופה
2 תפוחי אדמה מבושלים ותוכים לקוביות קטנות
2 ביצים טריות!
רוטב ווסטרשייר
חופן וחצי פרמזן טרי
1כף שמן זית
לימון
מלח
אופן ההכנה
במקום קרוטונים אופים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות בשמן זית בתבנית בתנור עד להשחמה.
מוסיפים מעט מלח בישול מעל.
מרתיחים 2 ביצים למשך 2 דק'.
בקערה, שמים עלי חסה חתוכים.
מוסיפים שמן זית.
כמה טיפות של רוטב ווסטרשייר.
מעט מלח לימון סחוט אחד.
מוסיפים לסלט את הביצים אשר הורתחו למשך 2 דקות,
מערבבים את הסלט עד לקבלת ציפוי דק.
מוסיפים כמות נאה של פרמזן.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים הכל כדי למזג את הטעמים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון