חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חם של חזה הודו וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חם של חזה הודו וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם חזה הודו חתוך לרצועות/קוביות.
1 בצל לבן
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים צהובים
1 פלפל אדום
3 קישואים – עם הקליפה.
1 תפוח סמיט.
4 שיני שום כתוש
1 ס"מ ג'ינגר טרי קצוץ
אגוז מוסקט
פלפל שחור גרוס
1 רוטב פלפל שום תאילנדי של אוליביה
שמן
אופן ההכנה
1.לטגן את חזה ההודו 5-7 דקות ולסגור אותו ע"מ לשמור על המיצים.
2.לחתוך את כל הירקות לרצועות, לפי הסדר.
3.להקפיץ לפי את הירקות לפי הסדר,בסוף להוסיף את קוביות חזה ההודו ולהמשיך להקפיץ.
4.להוסיף שום כתוש.
5.לתבל בג'ינגר, אגוז מוסקט ופלפל שחור גרוס ורוטב פלפל שום תאילנדי של אוליביה .
6.להוסיף את הבצל הירוק ולערבב.
הסלט יוגש על מצע של עלי חסה, סלט בייבי ועגבניות שרי חצויות.
לפזר קרוטונים ואגוזי מלך מעל.
טיפ:
לחתוך עגבניות שרי : לקחת חופן להניח על הקרש, להחזיק עם יד למעלה ולהעביר את הסכין.
מגיש: קיבי
מקור: מבשלים חוויה
שתף את המתכון