הוראות הכנה
מרכיבים
2 חסות ערביות
חב' חזה עוף
מיונז וחרדל
מלח ופלפל שחור
2 חב' תפוציפס
אופן ההכנה
קוצצים את החסות, שוטפים ומייבשים היטב.
בחותכים את חזות העוף לקוביות קטנות ומתבלים במעט כורכון מלח פלפל וחצי כפית חרדל.
במחבת עם מעט שמן מקפיצים את העוף (כ-10 דק), וכשמוכן מכבית האש.
בקערת הגשה מסדרים את החסה ומתבלים ב2 כפות מיונז וכף אחת של חרדל, מעט מלח ופלפל. מניחים מעל את חזה העוף כשהוא חם, ןמעל הכל מפזרים את התפוציפס.
בתאבון..
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון