הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול קלוף וחתוך לקוביות בינוניות
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שמן לטיגון
1 כפית ששומשום
1 בצלצל פרוס דק
1 שן שום קצוצה
1 כפית זנגביל קצוץ
2 פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 בצל ירוק קצוץ ומופרד לחלק לבן וחלק ירוק
אופן ההכנה
משרים את החצילים ב-3 כפות רוטב סויה למשך כעשר דקות. מאדים את החצילים בין 12 ל-15 דקות בסיר אידוי.
במחבת מחממים שמן לטיגון. מטגנים קלות את הבצלצל ואת החלק הלבן של הבצל הירוק. מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מוסיפים את השום והזנגביל, מערבבים ומקפיצים כדקה. מוסיפים את החצילים ומערבבים. מוסיפים את רוטב הצ'ילי והסויה הנותרת ומערבבים היטב. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל ואת שמן השומשום ושוב מערבבים תוך כדי הקפצה כ-2 דקות. מצננים. מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון