הוראות הכנה
מרכיבים
שני חצילים בינוניים
1 פלפל אדום
6 שיני שום
חופן פטרוזיליה
3 כפות חומץ
3 כפות קטשופ
שמן לטיגון בסיר עמוק
אופן ההכנה
לחתוך את החצילים לרצועות בעובי של 2 ס"מ, לטגן שיזהיבו ולהעביר למסננת לניקוז השמן, למשך כ- 6 שעות. להעביר את החצילים לקערה ולהוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות.
להוסיף את השום החתוך לפרוסות דקות ולהוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, להוסיף מעל את החומץ והקטשופ ולערבב. אין צורך להוסיף תיבול נוסף.
לאחסן במקרר.
בתיאבון!!!
חנה ששון.
מגיש:
מקור: פרטי
שתף את המתכון