הוראות הכנה
מרכיבים
חציל פרוס לחצאי פלחים בעובי ½ ס"מ
זוליאן אננס טרי
בצל ירוק או עירית ,חתוך לרצועות
תמרים חצויים מגולענים
זוליאן בצל סגול
דבש
קטשופ,
רוטב "בר בי קיו"
מלח
פלפל לבן
ג'ינג'ר קצוץ
מעט ברנדי
למשרה:
חלבון ביצה+יין לבן+מלח+פלפל לבן
אופן ההכנה
מכינים משרה ומשרים את פרוסות החציל למשך לילה . מוציאים את החצילים ומניחים על מסננת להוצאת הנוזלים .
מטגנים את החציל בשמן עמוק לקבלת גוון חום יפה, ומוציאים ע"ג נייר סופג.
את שאר המרכיבים מעבירים לקערה ומערבבים עם החצילים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון