הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים
3 כפות מיונית
מלח
פלפל
קמצוץ סוכר
מעט מיץ לימון
אופן ההכנה
1. קולים את החצילים על האש או בגריל היטב מסביב כ 10 דקות
(לעצלנים ניתן לנקב במזלג לארוז בניילון נצמד ולהכניס למיקרו
ל 6 דקות )
2. על קרש חיתוך מוציאים את בשר החציל עם כף עץ (שלא ישחיר) ומזרזפים עליו
מיץ לימון.
3. קוצצים את בשר החציל בסכין עד למשחה
4. בקערה מערבבים את החציל עם התבלינים והמיונית
להגשה בקערית מרכזית מקושט (נענע, פטרוזיליה ומעט שמיר)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון