הוראות הכנה
מרכיבים
סלט חציל וגמבה (חציל רומני)
החומרים
1 חציל גדול וקל
5 פלפלים אדומים
2 פלפלים חריפים אדומים
4 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
1 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1 כף חומץ הדרים
1/4 כוס שמן רגיל
אופן ההכנה
לקלות (בגריל,על האש) את החציל והפלפלים עד להשחמה כהה.
את הפלפלים יש לקלף מהקליפה
את החצילים מרוקנים מתוכנם עם כף עץ ומזליפים עליהם מיץ מלימון אחד וקוצצים דק דק עם סכין חדה עד לקבלת מישחה.
אותה פעולה עושים עם הפלפל האדום מערבבים את כל החומרים והתבלינים יחדיו
מוסיפים את השמן ומעבירים לכלי איחסון במקרר
הערות:
סלט צבעוני מחמיא וטעים
טיפ לקילוף הפלפל מהאש להעביר לשקית ניילון ל 5 דקות מתקלפים בקלי קלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון