חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט ירוק עם פרוסות סינטה מפולפלת ברוטב סויה ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ירוק עם פרוסות סינטה מפולפלת ברוטב סויה ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סינטה טרייה
חבילה של עלי חסה טריים ונקיים
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
חופן נבטים טריים
3 צנוניות פרוסות
3 כפות פלפל שחור גרוס
75 גרם חמאה
½ כוס יין אדום מתוק
¼ כוס סויה
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף שמן זית
מעט מלח
אופן ההכנה
מהדקים את הפלפל השחור הגרוס היטב לסינטה. סוגרים על מחבת לוהטת היטב מכל הכיוונים ומכניסים לתנור בחום של כ-200 מעלות למשך כעשרים עד עשרים וחמש דקות. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון. לאחר שנח קצת זמן פורסים לפרוסות דקות ככל האפשר.
לאותה מחבת שופכים את החומץ הבלסמי ובעזרת כף עץ מגרדים את המשקעים שנוצרו. מוסיפים את היין האדום, רוטב הצ'ילי והסויה ומצמצמים על אש קטנה לכדי מחצית כמות הנוזלים. לאחר הצמצום מוסיפים את החמאה תוך ערבוב לקבלת רוטב סמיך ומבריק.
בקערות הגשה (4 מנות) מערבבים את הירקות (חסה, פטריות, צנוניות, נבטים) עם שמן הזית ומעט מלח. מניחים פרוסות סינטה מעל ויוצקים מהרוטב על הכל (ובמיוחד על הבשר). מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון