חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב אסיאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב אסיאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב אדום פרוס דק
3 כפות שמן קנולה
2 כוסות נבטים
2 כוסות שעועית הילדה פרוסות דק
2 גזרים מגורדים
3 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
זרזיף שמן שומשום
מיץ משני לימונים
חצי כוס עלי כוסברה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר רחב ומוסיפים את הכרוב. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב כחמש דקות עד להתרככות. מוסיפים את השעועית, הנבטים והגזר ומטגנים יחד כשתי דקות.
מערבבים יחד את הסויה, הדבש, מיץ הלימון ושמן השומשום. מוסיפים את התערובת לכרוב וגם את עלי הכוסברה. מערבבים היטב, מתקנים תיבול ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון