הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב קטן ללא ליבה, חתוך לרבעים ופרוס דק
3 גזרים קלופים ומגוררים גס
חצי כוס חומץ
1 כפית סוכר
חצי כפית מלח
מיץ מלימון אחד
שומשום
אופן ההכנה
לסיר עם מים כדי שלושת רבעי גובהו מוסיפים את החומץ, הסוכר, המלח ומיץ הלימון. מביאים לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול על מנת שיצא חמוץ מתוק. מוסיפים את הגזר והכרוב ומיד מסירים מהאש. משאירים להצטנן ביחד כשעה. מסננים ממחצית הנוזלים. מקררים. מגישים עם שומשום מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון