הוראות הכנה
מרכיבים
3 ארטישוקים
רבע כרוב פרוס דק
1 בצל פרוס דק
חצי כפית שום כתוש
רבע כפית מלח
קמצוץ שבבי צ'ילי מיובש
שמינית כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
מים עם מיץ משני לימונים
אופן ההכנה
מסירים את העלים מהאטישוק ומנקים את התחתית משערות. פורסים את תחתיות הארטישוק ומכניסים מיד למי הלימון (למנוע השחרה).
מחממים מחבת עם שמן זית. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף ומוסיפים את הכרוב. מטגנים קלות עד שהכרוב מתרכך ומוסיפים את לבבות הארטישוק. מטגנים יחד שתי דקות ומוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים. מטגנים יחד השחמה נאה.
ניתן להגיש חם או קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון