הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב לבן
בוטנים גרוסים
סומסום
גרעיני חמניות
לרוטב:
½ כוס שמן
½ כוס חומץ
1 כף רוטב סויה
¼ כוס סוכר
אופן ההכנה
חותכים את הכרוב ומניחים בקערה גדולה
מפזרים בתוכו את הבוטנים, סומסום וגרעיני החמניות
(אפשר לשים את כולם, ואפשר גם רק סומסום)
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.
* מומלץ לתת לסלט לשהות ברוטב מספר שעות לפני ההגשה, כך ספיגת הטעמים במיטבה.
מגיש:
מקור: שרה
שתף את המתכון