חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גרסה מתקתקה של כרוב עם סומסום וכל טוב. brאפשר עם אוכל סיני, אבל אפשר גם עם סגנונות אחרים. brבסוף מגלים שאפשר לאכול אותו כמו חטיף.
סלט כרוב סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גרסה מתקתקה של כרוב עם סומסום וכל טוב. brאפשר עם אוכל סיני, אבל אפשר גם עם סגנונות אחרים. brבסוף מגלים שאפשר לאכול אותו כמו חטיף.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב לבן
בוטנים גרוסים
סומסום
גרעיני חמניות
לרוטב:
½ כוס שמן
½ כוס חומץ
1 כף רוטב סויה
¼ כוס סוכר
אופן ההכנה
חותכים את הכרוב ומניחים בקערה גדולה
מפזרים בתוכו את הבוטנים, סומסום וגרעיני החמניות
(אפשר לשים את כולם, ואפשר גם רק סומסום)
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.
* מומלץ לתת לסלט לשהות ברוטב מספר שעות לפני ההגשה, כך ספיגת הטעמים במיטבה.
מגיש: kalla
מקור: שרה
שתף את המתכון