הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב קטן חתוך
6 גבעולי בצל ירוק-קצוצים
חצי כוס שקדים מולבנים
חצי כוס גרעיני חמניה
מעט מלח+אבקת שום יבשה
קופסת מג'יק או כל מנה חמה בטעם בשר מעושן
לרוטב:
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
לערבב את הכרוב עם הבצל
להכין את המנה החמה כפי שמצויין בהוראות ההכנה על גבי הקופסא-להוסיף לכרוב
לטגן את השקדים+גרעיני החמניה ולפזר בתם הטיגון מעט מלח+אבקת שום-חפזר מעל הירקות
להכין רוטב לערבב לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון