הוראות הכנה
מרכיבים
½ שן שום
1 חסה נקייה קרועה לחתיכות
1 ק"ג בשר לובסטר טרי מבושל ללא השריון
4 ביצים קשות חתוכות לקוביות
חופן עירית קצוצה דק
1 בצל קטן קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ דק
½ פלפל אדום קצוץ דק
½ פלפל צהוב קצוץ דק
1 כף צימוקים
1 כף שקדים קצוצים
גבינת פרמזן מגוררת
1 מנה רוטב מיונז ושמנת חמוצה לסלט (ע"ע)
אופן ההכנה
מורחים בחצי שן השום. מפזרים את עלי החסה בקערה. בקערה נפרדת מפוררים את בשר הלובסטר. מוסיפים את הביצים, העירית, הבצל, הסלרי והפלפלים ומערבבים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים. יוצקים את תערובת על החסה בערת הסלט. מפזרים מעל את הצימוקים, השקדים והפרמזן.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון