הוראות הכנה
מרכיבים
8 עגבניות גדולות
1 פלפל ירוק
1 פלפל צ'ילי חריף
8 שיני שום חתוכות גס
1 כף רסק עגבניות
½ כוס שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
קולים את שני הפלפלים (ירוק וחריף) ומקלפים אותם. חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות.
חולטים את העגבניות במים רותחים ומקלפים אותן. חותכים את העגבניות לקוביות גסות ומכניסים לסיר בישול. מניחים את הסיר על אש גבוהה.
לאחר רתיחה אחת מוסיפים את השמן, השום, הפלפלים ומעט מלח ופלפל שחור. מרתיחים שוב ומנמיכים את האש. מבשלים כשלושת רבעי שעה.
מכניסים למקרר למשך לילה.
מגישים כסלט קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון