חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט/ממרח לימונים פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח לימונים בטעם כבוש מדהים מדהים צבעוני וטעים
סלט/ממרח לימונים פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח לימונים בטעם כבוש מדהים מדהים צבעוני וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
10 לימונים גדולים ויפים
1 ראש שום שלם כתוש
צרור פטרוזיליה קצוץ
1/2 כוס שמן
2 כפות מלח גס,או לפי הטעם
2 כפיות פלפל צילי גרוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.רוחצים את הלימונים היטב, ופורסים לפרוסות עבות - רק כדי שאפשר יהיה
לסלק את כל הגרעינים
2.מכניסים את כל הלימונים הנקיים מגרעינים לקערת מעבד המזון, להב פלדה
(הלימונים עם הקליפה!)
3.מכניסים את שאר החומרים לקערת המעבד מפעילים ומרסקים למחית חלקה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון