הוראות הכנה
מרכיבים
לסלט
חופן עלי חסה צבעונית
חופן עלי בייבי
4 פטריות שמפניון פרוסות
1 פלפל חריף אדום קצוץ
1 פלפל חריף ירוק קצוץ
2 כפות פקאן סיני מרוסק
חצי חופן נבטים
4 עגבניות שרי חצויות
לרוטב
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור
לעוף
100 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
לקישוט
מס עלי פטרוזיליה
אופן ההכנה
בווק חם מחממים את שמן הזית מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים עד שמוכן משני צדדיו
מתבלים במלח ופלפל שחור. מכינים את הרוטב.
מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה עם מרכיבי הרוטב מערבבים ושופכים לצלחת הגשה במרכזה.
מפזרים את העוף מעל מקשטים בפטרוזיליה.
מגיש:
מקור: מסעדת ננדוס - אילת
שתף את המתכון