הוראות הכנה
מרכיבים
סלט סינטה/פילה בקר עם חתיכות לחם חרוך,עגבניות, מלפפון חמוץ וחסות:
100 גר' סינטה פרוסה
1. עגבניה
300 גר' חסה טרייה
2. מלפפונים חמוצים חתוכים
1. פרוסת לחם קלוייה בתנור בחום של 200 מעלות.
אופן ההכנה
צורבים את פרוסות הסינטה על מחבת ברזל
מערבבים את הירקות והלחם הקלוי
מניחים את פרוסות הסינטה על הסלט או בתוכו,
מתבלים לפי הטעם.
ניתן להוסיף ביצת עין מ-1. ביצה מעל הסלט.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון