הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלק
3 גזר
4 ביצים
4 תפו"א
1 קופסה כרוב חמוץ
4 מלפפונים חמוצים
מלח,פלפל שחור, קורט סוכר.
שמן צמחי.
2 כפות חרדל
אופן ההכנה
לבשל בסיר את הסלק הגזר התפו"א והביצים לכסות במים . מבשלים עד שהסלק והגזר מבושלים
אבל לא יותר מידי. להוציא את המים ולקרר היטב (עדיף לחכות יום במקרר)
לקלף את הירקות והביצים
לפרוס את הגזר לעיגולים דקים
לפרוס את הסלק לעיגולים דקים ולרבעים
לפרוס את התפו"א לקוביות בנוניות
לפרוס את המלפפונים לעיגולים דקים
לערבב יחד עם קופסת הכרוב החמוץ (ללא הנוזלים)
בקערה קטנה לערבב את השמן עם החרדל והתבלינים ולהוסיף לסלט.
לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם. אפשר להוסיף חומץ .
נשמר במקרר כ-3 ימים.
להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני האכילה לערבב ולהוסיף שמן במידת הצורך.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון